Despre mine…

Povestea vieții mele

Numele meu este Melinda Duca, am 33 de ani și trăiesc în Cluj-Napoca.

Sunt femeie, soție și mamă. ( În ordinea aceasta).

În ciuda faptului că am o vârstă fragedă, deja am trecut prim multe în acești ani. Unii îmi spun că aș putea scrie deja o carte despre viața mea, așa că am ales sa scriu acest blog.

O să scriu despre viața mea și despre cum văd eu lumea din jur. Sunt ferm convinsă că nu o să fie fiecare articol un succes, dar dacă măcar 20% vor fi interesante, a meritat.

Trebuie să vă recunosc că am multe gânduri prin cap. Tot timpul mă gândesc la câte ceva iar câteodată vorbesc și singură. Și dacă nu v-am speriat destul, recunosc că vorbesc pe trei limbi în același timp : maghiară (limba natală), română (limba națională) și limba engleză ( limba învățată la școală). Vă spun sincer limba română am învățat-o la 14 ani, dar despre asta o să vorbim mai târziu.

Scopul vieții mele este: Să aduc plus valoare în lumea asta! Am o mare responsabilitate civică. Știu cine sunt. Știu de ce sunt capabilă. ( De orice!) Am încredere în propriile puteri. Îmi place să ofer mai mult, decât să primesc. Încerc să găsesc o modalitate de a servi și fac lucrurile corect. Sunt sinceră și spun adevărul în față. ( Recunosc mai am de lucru la partea cu asertivitatea). Sunt muncitoare și apreciez lucrurile mărunte ale vieții. Sunt minimalistă și îmi place să fie ordine în jurul meu. Sunt optimistă. Zâmbesc mult și îmi place să mă distrez ( până pe la 7 dimineața, dacă se poate). Plâng rar și numai dacă sunt nervoasă. Mă liniștesc, capul sus și merg mai departe. Vreau să-mi păstrez tinerețea și vitalitatea cât mai mult. Cred în Dumnezeu și știu dacă fac bine, primesc bine.

Cea mai importantă persoană din viața mea, sunt eu. Dacă eu sunt bine, sănătoasă fizic și psihic și persoanele dragi mie vor fi bine.

Am decis să scriu acest blog în primul rând pentru mine și pentru copiii mei. (Care încă nu știu să citească). Încă nu m-am hotărât dacă vreau să îl fac public sau nu. Dar un lucru știu: aș dori să transmit mai departe acele valori, pe care le-am adunat de-a lungul anilor.

De ce acum? Pentru că am fost recent operată ( despre asta mai târziu) și am avut timp să-mi adun gândurile.

Abia aștept să pornesc în această călătorie. Știu că o să fie foarte fain.