Femeie, mamă și silicoane

Dumnezeul a creat femeia, o ființă frumoasă și atrăgătoare.

Pe urmă femeia a devenit mamă. Ca mamă iți “sacrifici” corpul pentru copilul tău. Și nu te gândești la asta ca un “ sacrificiu” iți vine instinctiv, te bucuri de fiecare moment cu puiul tău minunat și alăptatul vă oferă o conexiune magică, pe care numai o mamă o știe….

Dar când termini cu totul, ți se lasă sânii, ți se lasă burta, observi vergeturile și cât de mult ți s-a schimbat constituția corpului.

Așa că, te apuci de sport. Sportul te ajută, poate rezolva multe, dar sânii frumoși și rotunzi, pe care i-ai avut înainte nu ți-i dă înapoi.

La un moment dat te trezești în fața oglinzii și parcă nu mai vezi FEMEIA de înainte… Așa că apelezi la un chirurg plastician să te ajute, să-ți dea înapoi feminitatea și implicit și încrederea de sine.

Dar nu este atât de simplu, cum am descris mai sus…de la nemulțumire până la acțiune este un drum lung…în anumite cazuri câțiva ani. ( În cazul meu au fost 4)

Iți trec multe întrebări prin cap: „O să fiu mai dispusă la cancer de sân?” ( mit) , „Oare o să nimeresc mărimea potrivită?” (Dacă ți-ai ales un medic bun, el o să știe) , „Oare o să pot suporta durerea?” (Da) ”Cât de urâte vor fi cicatricile?” (Dacă te îngrijești corespunzător nu vor rămâne urâte), „La cine să merg? Cum aleg medicul potrivit?” (Documentează-te! Nu alege medicul care are cea mai mare reclamă pe facebook/insta).

” Pentru cine fac intervenția asta? Pentru mine? Pentru partener? Pentru lumea din jur? Pe cine vreau să impresionez? „

Răspunsul este : PE TINE ! Este corpul tău, tu decizi.

Știu că te-ai obișnuit deja cu bluzele pe gât, cu rochii fără decolteu, știu că ai găsit deja sutienele „super push up”, care îți arată că ai, ceea ce de fapt nu mai ai , știu că te simți mai confortabil să faci dragoste în întuneric, știu că durează o eternitate până când iți găsești un costum de baie potrivit…

Și cu toate astea când decizi în sfârșit că vrei să faci schimbarea parcă ți-e rușine, nu prea spui nimănui. ( Poate la cea mai apropiată prietenă). Ți-e frică să nu te condamne lumea. Te gândești că femeile cu silicon nu sunt considerate femei atât de frumoase, că sunt false.

Este o vorbă in popor: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!” Așa că dragă femeie, te încurajez să nu-ți fie frică. Dacă nu te simți bine în pielea ta, să faci schimbarea de care ai nevoie, fără să ții cont de ce zic alții.