Augmentare mamară cu implant de silicon

Nu credeam niciodată că eu o să vă scriu vreodată despre augmentare mamară, eu care tot timpul am apreciat frumusețea naturală, dar totuși m-am hotărât să fac asta.

De acum 4 ani am început să mă gândesc prima dată la reconstrucție, după ce am născut al doilea copil…după 2 ani de alăptare mi-au rămas 2 șosete goale și lăsate, nu mai erau așa frumoși…noroc cu sutienele „super push up”.

Prof. Dr. Georgescu Alexandru ( șef secție chirurgie plastica + microchirurgie la Spitalul de Recuperare, Cluj-Napoca) m-a operat. Il cunosc pe dânsul de mai bine de 10 ani, este un medic excepțional, primul care a pus implanturi mamare in Romania in 1990. Dânsul face multe reconstrucții mamare pentru femei care au avut cancer mamar.

Operația a avut loc la Clinica Novia, in 27 Ianuarie 2021, la ora 9:00. Operația a durat aproximativ 1,5 ore, pe urmă m-a ținut pe terapie intensivă 4-5 ore și pe urmă m-a dus in salon ( unde am stat singură).

Ziua 1 post-operator – a fost grea…așa m-am simțit parcă aș fi avut 2 pietre pe piept, mi-a fost greu să mă ridic din pat, nu m-am putut spăla singură, dar nici nu am avut încă voie. Prima zi m-a lăsat acasă cu tuburile de drenaj. Mi-a fost greu să mă deplasez cu ele.

Ziua 2 post-operator – Am fost la pansat și am primit bustierele speciale, cu care voi sta 6 luni. In primele 4 săptămâni nu am voie să ridic mai mult de 5 Kg…așa că pe copii i-am dus 10 zile la bunici, ca să-mi recapăt puțin puterile.

Ziua 4 post-operator – În sfârșit mi-au scos tuburile de drenaj. In sfârșit am putut dormi bine noaptea. M-am simțit mult mai puternică, deja mă mișcam mai ușor,

Ziua 6 post-operator – Nu mă mai doare deloc, se simte numai ca și o febră musculară. În ziua 7 m-am întors la lucru!

Ziua 30 post-operator – Mi-am recăpătat viața de dinainte. Am început din nou sala, deocamdată numai cycling, dar mă simt foarte bine. Port bustieră tot timpul. Sânii s-au așezat frumos, așa arată acum, ca și cum ar fi ai mei.