Prima ieșire după operatia de augmentare mamară

La fix o săptămână după intervenție am început să mă simt tot mai bine…chiar am fost sprintenă. M-am mișcat rapid, am reușit să fac duș singură, mi-am schimbat pansamentul singură, mă și săturasem de stat în pat, așa că am decis să îmi reiau activitatea normală.

Mare prostie am făcut. Recunosc, am exagerat. M-am trezit la 7:00, am mâncat, mi-am pus leucoplast impermeabil pe cusătură și m-am băgat la duș. Pe urmă mi-am schimbat pansamentul și mi-am pus un pansament siliconic, Resolve Cicatrici.

Un sfat foarte util: pentru pansare folosiți compresă sterilă din material nețesut ( eu am folosit Dermatess de la Master-Aid) si leucoplast pentru piele sensibilă ( Rollflex).
La spital m-au pansat cu o compresă tradițională de tifon , care s-a lipit de rană, unde îmi era introdus tubul de drenaj…nu vă dați seama cât m-am chinuit să curăț rana aceea, fără să iau jos crusta. Așa că, acasă fiți mai deștepte și luați materiale de calitate. La 8:00 am fost gata cu toată treaba și am mers la servici.

Am stat la birou până la 4 ( cam mult din prima zi) și în loc să merg acasă m-a pus dracu să merg la Mall să-mi iau niște cămăși noi pentru birou ( Cele vechi nu mă mai cuprindeau). Fiind 3 Februarie am mai găsit și multe produse la reducere, așa că am stat două ore la Mall. Mie, căreia nu-mi place să mearg la Mall, shopping-ul mă obosește și nu-mi place nici aglomerația. Nu înțeleg ce a fost în capul meu, să mă duc chiar atunci. Pe la 6 am început să simt că mă dor sânii, așa că am mers repede acasă să mă întind puțin ( ceea ce trebuia să fac de pe la ora două).

Recomandarea mea este, să vă reluați treptat activitățile zilnice. Nu din prima zi de toate. Totuși, corpul mai are nevoie de regenerare, la numai șapte zile post-operator.

Partea bună a lucrurilor, hainele noi îmi stau bestial. Prima dată, după mulți ani m-am simțit mandră de corpul meu. Am putut alege orice tip de vestimentație mi-am dorit. Îmi stăteau perfect bluzele, de cămăși nici nu mai vorbesc! Încep să mă obișnuiesc cu implanturile, cred că o să-mi placă !