Cum m-am cunoscut cu Dan?

Eu m-am căsătorit cu Dan după 10 luni de relație…el 25, eu 23 de ani…și avem o poveste de dragoste tare drăguță…

Ne-am cunoscut pe un autobus în Ungaria venind amândoi către Cluj , el din Zagreb, eu din Italia ( tinând cont că eram la același facultate amândoi, eu la secția maghiară el la secția română, însă nu ne-am văzut niciodată) …ei, in ziua aceea așa a vrut soarta să ne vedem…el tăcut, eu vorbăreață…mi-a cerut numărul meu de telefon, însă eu i-am răspuns cu nasul pe sus “ Eu nu dau numărul meu la orice cealadău” și m-am dat jos din autobus…însă era acolo șoferul, care i-a zis lui Dan “ Hai că e o fată faină, o știu, călătorește des cu noi, hai ca îti dau eu numărul ei”!

Trecuseră vreo două săptămâni și îmi sună telefonul…era el …era ora 9:00 dimineața, duminică, tocmai ajunsesem acasă din After Eight …mă invită Dan în oraș…eu habar nu am avut cine e, am și uitat de el sincer… însă nu știu din ce motiv, totuși am zis DA, hai să ne vedem la Bolero într-o oră…eu repede duș, chestii , figuri și ne-am văzut la 11:00 la Bolero…am povestit puțin ( mai mult eu) m-a condus acasă .

La prima întâlnire Dan a fost foarte tăcut și sincer în aceeași măsură. Nu a zis prea multe, dar ce a zis a fost pe față. Mi-a zis că mi-si urâți papucii și că miros a transpirație. Chiar nu miroaseam, dar m-a prins cu asta. Eu, obișnuită numai cu laude din partea băieților…și vine unul și îmi zice că put….mi-a dat pe spate.

Ne-am mai văzut după aceea de 2 ori și mi-a spus că pleacă în Mauritius în delegație ( expert contabil )…ok au urmat 3 luni de skype…timp în care ne-am cunoscut cu adevărat…el a venit acasă, eu l-am invitat să mergem și la noi la Mare…așa că am mers în Costinești.

În a doua zi, după ce am ajuns la Costinești a fost sunat de la firmă că are 24h să ajungă acasă că trebuie să plece înapoi în Zagreb și dacă nu merge îl vor da afară…El nu a mers…atunci am știut că „He’s the one.”

Peste 10 luni ne-am căsătorit, într-o zi de Joi…însă asta e o altă poveste ( tot la fel de faină).

Dar înainte să termin, încă ceva…recent mi-a recunoscut …în duminica aceea când m-a sunat să ieșim, de fapt el venise din Zalău să se intâlnească cu o altă fată, însă ea l-a refuzat și a zis el: “ Hai să o sun pe fata asta de pe autobus, dară nu am venit degeaba din Zalău la Cluj”