Girls just wanna have fun!

După fix un an și șase luni de pandemie, aseară am călcat din nou pragul unui club de noapte. Unde altundeva, decât în Club After Eight din Cluj-Napoca, clubul nostru de suflet din tinerețe, când stăteam până pe la 6-7 dimineața.

Asa s-au aliniat astrele ca Sâmbătă seara să ajungă în Cluj două dintre cele mai bune prietene ale mele Reka și Lenke. Reka din Monte Carlo, Lenke din Londra.

Cu Reka nu m-am întâlnit de anul trecut, iar pe Lenke nu am mai întâlnit-o de mai bine de 5 ani.

Și știți ce este interesant? Nu s-a schimbat absolut nimic…au trecut anii, dar sentimentele noastre au rămas neschimbate. Pe Lenke o știu de 19 ani, din Liceu, iar pe Reka, de 12 ani, de la Master. Reacțiile noastre când ne-am văzut au fost aceleasi ne-am luat strâns în brațe și ne-am pupat. Poveștile au fost aceleasi parcă am continuat, de unde am rămas acum mulți ani. Aceleasi râsete,aceleasi gesturi, aceleasi noi…

Ne-am dat întâlnire la 17:30 la Samsara. Am luat acolo o cină vegană ( prima oară în viața mea ), am râs o grămadă.

Reka a venit acasă cu noul ei prieten, cu Giuseppe, un ”Italiano vero”. Un tip fain, înalt, frumos, cu cămașă albă impecabil călcată, pantaloni de stofă până la gleznă și fără șosete. ( Am și întrebat dacă nu ii este frig :-)) El nu vorbea și nu înțelegea nicio limbă în afară de italiană. Noi trei unguroaice și Dan roman, echipa perfectă.

La ora 20;00 am luat drumul către After Eight, să nu pierdem masa. Era a doua seară „Back to Life” Party. Vineri era DJ Dark, iar azi Atomic Retro Party….preferata lui Dan ( glumesc) . Nu-i place deloc muzica Retro, în schimb eu, o ador. Sunt o fire mai de modă veche și mă regăsesc 100% în muzica aniilor 70-80-90.

În urma restricțiilor în vigoare, Cluburile de noapte trebuie să se închidă la ora 00:00. Inițial a fost tare ciudat să intrăm în club ziua, noi de obicei la ora aceea ieșeam, dar după câteva vodka & red-bull ne-am acomodat repede situației. Fetele au băut Prosecco. Așa de amuzant a fost când ne-au adus băuturile la masă, fiindcă ne-au pus și niște artificii….. ne-am simțit ca niște VIP-uri. Ne-am uitat în jur și toată lumea era puțin derutată, nu mai știam cum să ne comportăm într-un Club.

Generația era una nouă, mult mai tânără față de noi, dar asta nu ne-a deranjat. Chiar am fost mândră că am rezistat la dans mai mult decât fetele de 18-19 ani. În vremea în care fetele tinere ies în club cu adidasi și pantaloni rupți în genunchi, tocurile mele înalte, bluza mulată și sacoul alb și-au făcut efectul.

M-am simțit foarte bine. Toată seara am dansat peritmurile melodiilor ” Coco Jambo „, ” Macho man ” și ” It’s my life”.

Spre final și Dan s-a dat pe  brazdă. Am dansat împreună, ne-am pupat și ne-am sărutat mult….awww ce dor mi-a fost de sentimentul acesta.

În seara aceasta ne-am promis că ne reluăm activitatea aceasta de ” Clubareala ” și o dată pe lună să  ieșim iar numai noi doi și să ne rupem în freză.

Doamne Ajută! Somn ușor! Sperăm ca dimineața să nu ne trezim cu o durere de cap.