Pregătire pentru Crăciun

Anul acesta am început să ne pregătim de Crăciun din 1 Decembrie.

Primul lucru pe care am l-făcut a fost că mi-am șters de pe telefon aplicatia Facebook. Am vrut o perioadă de „detoxifiere” . Da, așa cred ca sunt conturile de social media, toxice. Daca nu esti vigilent, devii dependent de ele. Când ai 5 minute liber,  pornesti facebook-ul, daca te plictisești la fel, daca ai de așteptat undeva, la fel…si uite așa ți se duce viața pe lângă Tine, fără sa observi. Si ce vezi acolo, nu este tot timpul realitatea. 

Crăciunul este despre a fi atent la cei dragi tie.

In luna aceasta am reusit sa  fac multe lucruri. Am citit o carte de 600 de pagini. Stând la rând la banca, 30 de minute, fără să-mi țin capul în ecran, am cunoscut o persoană specială. Stând la rând o ora, la politie, pentru a mi se elibera numerele, am râs de m-am prăpădit cu niste oameni necunoscuți.

Iar acasa, cu copii, intr-o luna am reușit să facem toate decorațiunile pentru pomul de Crăciun, cu mânuțele noastre. In fiecare după-amiază, am avut activități ” handmade „. Am colorat, am decupat, am lipit, am desenat, ne-am ars pe degete de câteva ori, dar am reușit să facem îngeraș din carton, iasla lui Isus, steluțe din hârtii sclipitoare, Mos Nicolae din vată si ieri am ornat bradul nostru. Nu este un brad de revistă, dar cu siguranta este cea mai unică pentru noi.

Bradul nostru în 2021

Este primul an, când Mos Crăciun a venit la noi in 23 Decembrie.

Noi sărbătorile în fiecare an le petrecem în familie. Vizităm părinții, bunicii, străbunicii, unchii, mătușile și nu stăm acasă deloc. Anul acesta copii și-au dorit foarte mult să stăm acasă o zi, în care sa ne bucurăm de cadouri, așa  că Mos Crăciun a venit mai devreme. 

Nu data este importanta.
Cel mai mare dar pe care poti oferi oamenilor dragi, este iubirea ta necondiționată. Atenția și grija pe care o porți față de ei.

Dacă folosiți Facebook, folosiți pentru asta, sa țineți legătura cu oamenii dragi vouă, în lumea asta nebună.

2021, anul in care viața este cel mai mare dar, vă doresc Sărbători cu sănătate, alături de cei dragi!