Ciucea 185

Weekendul acesta am decis să fugim câteva zile de la aglomerația orașului, intr-un loc, unde putem asculta liniștea…și la numai 76 de Km de Cluj, am găsit un colț de rai, o minunăție de cabană. De fapt nici nu poți zice cabană la casa asta frumoasă, ci mai potrivit ar fi #cazarecusuflet .

Fiecare detaliu al casei este făcut cu mare atenție si cu mult drag, de niște oameni deosebiți.

Noi, avem camera din mansardă, care e imensa, cu niște geamuri uriașe….în timp ce scriu aceste randuri, razele soarelui mă mângâie pe fată, aud ciripitul păsărilor și ma uit cum stralucește apa din râul din fața casei.

Este o liniște deplină în care te regăsești! În care uiți de griji și de greutăți și te încarci cu energie pozitivă.
Uiți de timp, uiți de oameni, uiți de gălăgia lumii…ești tu și natura.

Aici poți face plimbări pentru sufletul tău, poți să te dai pe leagănul agățat de creanga unui copac. Poți sta pe ponton, poți face plajă pe nisip alb și fin, de pe malul râului și chiar poți face și o baie in mini piscina de pe terasă!

Poți aprinde focul, poți să prepari tu mâncarea la grătar sau la ceaun.

Iar, când intri în casă totul este la locul lui. Toate detaliile sunt bine gândite, în așa fel ca să contribuie la relaxarea ta. Miroase totul a nou și e o curățenie, pe care rar întâlnești. Lenjeria de pat este moale și miroase a flori de primăvară. Baia cred că are încălzire în pardoseală că îți mângâie tălpile când intri la duș.

@ciucea185 este locul, de unde nu mai vrei să pleci acasă, pentru că te simți aici ACASĂ! 🏡