Social Media – adevărul meu despre el

“Mor cu tine! Când ma uit la storyurile tale imi vine chef de viata cand te vad cum zambesti!😍”

“Sunteți un exemplu pt mine.Desi nu va cunosc îndeaproape”
“Vă admir. Nu știu cum faceți, că străluciți tot timpul!?”

Acestea erau numai câteva dintre mesaje, ce le-am primit după ce am postat un story  din vacanța noastră in Monaco. 

Ei, viața nu-i chiar așa. Asta știm cu toții! Nu-i numai miere, dar cine naiba pune și căcatul (adevărat) pe Facebook sau Instagram?
Credeți-mă nimeni! 
“Perechea perfecta” sau “viața perfectă” nu există. 
Noi, de exemplu ne certăm in fiecare zi, dar în fiecare zi…și nu certuri din alea simple, ci din alea cu aruncat cu perforatorul peste birou, sau cu sticla de Sana de 1L, sau cu șlapii de pe picioare ( că nu aveam altceva la îndemână ).
Da, ne certăm, dar pe urmă discutăm! Tot timpul. Eu așa cred: COMUNICAREA este secretul fericirii! 

Ei, această comunicare intr-un fel sau altul sa mutat în mediul on-line în ultima perioadă!Și asta vine cu bune și cu rele. Acolo nu trebuie să te uiți în ochii partenerului de conversație, acolo transmiți ce vrei tu și cum vrei tu! 
Am perioade în care postez și eu mai mult! Postez, fiindcă am ceva de zis, sau ceva de împărțit cu lumea din jurul meu.
M-a întrebat Dan, de ce fac asta? El consideră asta “laudă” și nu-i place deloc. Când mă vede cu telefonul în mână deja îi urcă tensiunea la maxim. 
Răspunsul meu era: “Pentru că, eu așa cred că prin postările mele, pot aduce un plus valoare în lumea asta falsă !” Atât. Asta e scopul meu. Nu vreau sa impresionez pe nimeni, nu vreau să mă laud, nu vreu să fac rău nimănui!


Aceste poze si filmulețe oricum le fac pt noi, și dacă le postez pe social media și dacă nu. 
Cine mă cunoaște de mai  îndeaproape, știe că eu fac un album de 240 le fotografii în fiecare an, în care listez cele mai memorabile momente al familiei noastre, din anul respectiv. Unde am fost, ce am făcut, ce oameni noi am cunoscut, poze de la țară și din concediu. Le listez si pun frumos în album, unde și scriu text lângă ele.
Asta e o plăcere de a mea, pe care fac de când am cunoscut pe Dan. Când vreau sa ma întorc în trecut, să simt din nou emoțiile când ne-am cununat, scot albumul 2011, nunta în 2012, cele mai tari party-uri 2013, nașterea copiilor 2014 si 2016, șamd,  le am toate listate! Copii știu, dacă arde casa, luam albumele sub brațe și fugim!😅


Da, aici am vrut să ajung, că oricum le fac aceste poze & filmulețe pentru noi.
Eu personal, încă nu am găsit răspuns la întrebarea asta, dacă “E bine sau rău să activez pe Social Media” . Am foarte multe idei pro și contra, dar asta într-un articol voi detalia!