Un Crăciun pe sufletului meu♥️ – Crăciun 2023

Mă gândesc de ceva vreme la ce post de Crăciun să fac….dar nu mi-a venit nici o idee pană acum!😅

Abia am ajuns acasă , în casa rece, pungi de cadouri și mâncare în plase….dar mi groază să dezpachetez….mai bine STAU pe canapea, cu paltonul pe mine, tras până la ureche si imi scriu aceste rânduri, ca să nu uit cumva.

Anul acesta am TRĂIT Crăciunul, așa cum facem în fiecare an: vizitând familia și prietenii dragi nouă!

Când am pornit ieri dimineață din Cluj, cu o mașină plină de copii, bagaje, genți, pungi…nervi că “Iar trebuie să mergem, Iar suntem pe drumuri, Iar nu putem sta acasă…măcar anul acesta…” Da, asta e adevarul, e greu până când pormești. M-am trezit la 8, sa putem iesi la 11🫣

Au fost 2 zile de marator efectiv, în care: am colindat în 10 case, am adus fericite pe chipurile bunicilor și stră-bunicilor, văzând nepoții și stră-nepoții cum le calcă pragul casei, mi-am strâns în brațe pe bunica mea și am zis că o iubesc, am încurajat pe stră-bunicii copiilor noștri, 3 la număr, că ne vom vedea și la anu, chiar daca au intre 84 și 86 ani….ne-am dus la discoteca din sat, unde am sărit până la 5 dimineața și am plâns la ultima melodie, când am dansat cu toții într-un cerc, ținându-se de umeri…m-am uitat la soțul meu și la foștii mei colegi din generală, toți la un loc și inima mi sa implut de fericire!

M-am uitat la copilul meu , de 7 ani, cum zicea poezia lui Ady Endre, pe care ziceam și eu cu 30 de ani în urmă și inima mi sa umplut de mândrie.

A fost un Crăciun, exact așa cum mi-am dorit și cu siguranță la fel vom face și la anu!

Sper ce ați avut și voi sărbători frumoase, în care ați simțit măcar o dată MAGIA✨….în care ați râs, ați plâns de fericire, sau pur si simplu ați stat de vorbă cu oemeni dragi vouă!

Este important să facem ce ne face plăcere, nu ce TREBUIE făcut.

Crăciun Fericit tuturor! 🎄
Áldott Karácsonyt mindenkinek! ♥️